Reviews

Ik zou het super vinden als je een review schrijft over BelleFleur!

Dit kan door op volgende link een review te schrijven: Google Review.

Bedankt!

Een absolute aanrader! Fleur is een zonnige en attente en professionele dame. Ze zorgt er telkens opnieuw voor dat je er met prachtige nagels alweer een paar weken tegen kan... Ook een aantal van de producten van Germaine de Capuccini zijn voor mij enorm meegevallen en zeker de moeite om verder uit te testen. Een toppertje!!!

Fleur is een topmadame! Ze vraagt naar je wensen en houdt daar echt rekening mee. Mijn nagels zijn altijd tiptop in orde, en ze heeft veel kleurtjes om uit te kiezen. Ik had laatst voor het eerst een vitamine C-gelaatsverzorging en dat was de max. Ik heb genoten van elke seconde! Zo ontspannend en mijn huid straalt een week later nog steeds. Topproducten en met veel zorg gedaan. Magische handen heeft ze!

Een bezoek aan Fleur is keer op keer een momentje om naar uit te kijken - steeds ontvangen als VIP - al jaren de mooiste nagels die je kan dromen - alleen Fleur kreeg de mijne tip top 👍 - flexibel als het door omstandigheden effe anders moet - Fleur weet altijd raad - gewoon een Top madam met Top kwaliteiten - aan haar inzet kan niemand tippen - ik zou de ontspannende momenten voor geen nagel willen missen - friends for ever xxx tel al af naar onze volgende afspraak

Vele jaren geleden dit bedrijf en de zaakvoerder reeds leren kennen. Gelukkig maar, want de ervaringen die ik daarvoor had opgedaan waren nooit bevredigend en in niets te vergelijken met Bellefleur. Alles in orde: Hygiene en netheid, professionaliteit, kennis en kwaliteit van de gebruikte producten en stiptheid betreffende afspraken. Als je slim bent, lieve lezers, volg mijn voorbeeld....en geniet van het resultaat ....!

Super. Kei goed. Ontspannend. Altijd een leuke babbel. En de koffie staat hier ook altijd klaar.

Ontspannend, vriendelijk. Heel goed! Al jaren klant en nog altijd content.

Topservice! Op alle vlakken. Altijd volledig tevreden met het resultaat.

Super service! Heel vriendelijk en een topresultaat!

Super geholpen en mega vriendelijk. Mega tevreden!

Super!