Gelaatsverzorging

Scroll over een product om extra uitleg + prijs te bekijken.

PUREXPERT

Bevat zachte maar doeltreffende ingrediënten en is gebaseerd op theeboomolie en wilgenextract. Verzorgt openstaande poriën, onzuiverheden en acné.

€65

SO DELICATE

Helpt de beschermde barrière van de huid te versterken en verhoogt haar tolerantie na verloop van tijd.

€70

ROYAL JELLY

Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met de Poria Cocos-Extract versterkt het de weerstand van de huid tegen externe agressies en alledaagse stress.

€75

NATURAE

Gebruikt biologische extracten van witte thee, een van ‘s werelds meest krachtige en doeltreffende antioxidanten. Volledig vegan.

€72

TIMEXPERT SRNS

Biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ‘s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

€105

TIMEXPERT WHITE

Een krachtige anti-aging behandeling die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor een hypergepigmenteerde en doffe huid. Herstelt, voedt en corrigeert de aanmaak van melanine/

€90

TIMEXPERT RADIANCE C+

De beste antioxidant met pure vitamine C. Verheldering en correctie van pigmentvlekken.

€100

TIMEXPERT RIDES

De ultieme anti-agingverzorging om zichtbaar statische en dynamische rimpels in 30 dagen te verminderen. Expressielijnen vervagen, rimpels worden opgevuld en de huid wordt gladder.

€105

B-CALM

Geschikt voor het kalmeren van een gevoelige, intolerante huid, couperose of rosacea. Behandeling voor jeuk, branderig gevoel, roodheid, schilfering of een trekkerige huid.

€85

TIMEXPERT LIFT(IN)

Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op.

€105

TIMEXPERT HYDRALURONIC

Buitengewone hydratatie en volume. Glutenvrij. Voor alle types huid. Voor speciale gelegenheden; glanzende huid en een dauwfris effect. 

€90

EXCEL THERAPY O2

Activeert en versterkt de afweersystemen van de huid die noodzakelijk zijn om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Beschermt tegen externe factoren zoals pollutie en blauw licht.

€85